Αρχική > Αγορές > Προσφορές > Δίσκος SSD Transcend 480Gb ssd220 sata3 @Amazon 122,53€

Δίσκος SSD Transcend 480Gb ssd220 sata3 @Amazon 122,53€

Στο Amazon θα βρείτε την προσφορά του τίτλου σε πολύ χαμηλή τιμή για την αγορά της Ελλάδας. Ο σκληρός δίσκος ssd της Transcend μαζί με τα μεταφορικά και την ισοτιμία της λύρας διαμορφώνετε 122,53€ στο καλάθι ! Τιμή μείον 44€ από το φθηνότερο κατάστημα στο Skroutz που ξεκινάει από 166,50€ (το ίδιο και στο BestPrice).
Οι τιμές στο Skroutz για δίσκο 480gb ξεκινάνε από 136,70€, στο E-Shop από 146,90€ και υπάρχει ανοδική αύξηση των τιμών το τελευταίο διάστημα στα αποθηκευτικά μέσα.

Όσο αναφορά τους δίσκους SSD ολοένα κερδίζουν την αγορά μιας και προσφέρουν τεράστια πλεονεκτήματα σε σχέση με τους συμβατικούς δίσκους. Τα κύρια πλεονεκτήματα είναι η ταχύτητα τους και η χαμηλή κατανάλωση ρεύματος λόγο τον μη μηχανικών μερών πράγμα που τους κάνει και πιο ανθεκτικούς στις βλάβες.

Ο συγκεκριμένος δίσκος δεν αγγίζει τις υψηλότερες επιδόσεις της κατηγορίας (που επικρατούν κατά κύριο λόγο οι samsung) αλλά το κόστος είναι σημαντικά χαμηλότερο. Σε κάθε περίπτωση τα οφέλη από την αναβάθμιση ενός παλιού συμβατικού δίσκου θα είναι τεράστια !

  • Οι ταχύτητες ανάγνωσης είναι 550MB/s και εγγραφής 450MB/s
  • Υποστηρίζει DevSleep ultra low power state για χαμηλή κατανάλωση
  • Το μέγεθος είναι 2.5 ιντζες με 7mm πάχος.
  • Η σύνδεση είναι SATA III 6Gb/s

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Δείτε το προϊόν στην σελίδα του Amazon πατώντας το παρακάτω κουμπί !
Μετάβαση στο κατάστημα

 

Σας άρεσε η δημοσίευση μας ?
Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια και πείτε μας τις δικές σας εμπειρίες.
Στηρίξτε μας κάνοντας «Like» και «Follow» στη σελίδα μας στο Facebook και μοιραστείτε (share) με τους φίλους σας τα δημοσιεύματα που σας άρεσαν !

Σχόλια Facebook

Δείτε επίσης

H Black Friday έρχεται. Προσφορές από Ελλάδα, Ευρώπη & Κίνα.

Η προθέρμανση για την Black Friday ξεκίνησε δυναμικά και είμαστε stand by για τα καλύτερα …