Αρχική > Οδηγοί αγορών > Μεταφορικές στον κόσμο

Μεταφορικές στον κόσμο

Η μεταφορά των προϊόντων στο χώρο μας παραμένει μεγάλο αγκάθι στις μέρες μας.
Ένας καθοριστικός παράγοντάς κόστους αλλά τελικά και αξιοπιστίας μιας και απ το καλύτερο κατάστημα να αγοράσουμε ένα δέμα μπορεί να χαθεί κάνοντας κύκλο την μισή υφήλιο.

Σίγουρα πρέπει να εξοπλιστούμε με την απαραίτητη υπομονή και αφού έχουμε τις κατάλληλες γνώσεις να κάνουμε την καλύτερη επιλογή της μεταφορικής.

Συνοπτικά ο κάνονας είναι να επιλέγουμε registered αποστολή !
Με λίγο κόστος παραπάνω μπορούμε να ελέγχουμε το δέμα μας. Έτσι τσεκάρουμε αν το κατάστημα το έστειλε εγκαίρως η καθυστερεί για κάποιο λόγο και αν έχει κολλήσει σε κάποιο σημείο ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις αν χρειαστεί.
Προτιμάμε αν υπάρχει επιλογή Netherlands post αλλά πότε από τρίτες χώρες δεν επιλέγουμε courier (DHL κτλ εκτός αν δεν μας απασχολεί το κόστος.). Είναι σίγουρο με συμφωνία ότι οι courier θα περάσουν από τελώνιο και θα σας χρεώσουν με πρόσθετα έξοδα εκτελωνισμού εκτός από τους δασμούς.
Η registered αποστολή βέβαια χάνει το «νόημα» της όταν μιλάμε για προϊόντα όπως gadgetάκια που κοστίζουν 2-3€…

Γενικά είναι καλό στο πεδίο των σχολίων πάντα να συμπληρώνετε «Send items with PostNL and mark it as gift or low value» ή ένα αντίστοιχο μήνυμα δικό σας. Είναι ένα τυπικό μέτρο που μπορεί να βοηθήσει την αποφυγή του τελωνίου.

 

Μεταφορικές από Κινα

Μεταφορικές από Ευροπη

Μεταφορικές από Ελλαδα

Μεταφορικές ανά κατάστημα.

 

Εργαλεία εντοπισμού και παρακολούθησης registered πακέτων.

17track Ιστοσελίδα και Apps
http://www.17track.net/el