Αρχική > Οδηγοί αγορών > Ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών.

Ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών.

Ένας εύκολος τρόπος για να συγκρίνουμε τις τιμές προϊόντων είναι ιστοσελίδες που κάνουν αναζήτηση σε πολλά e-shop ταυτόχρονα.  Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να μπαίνουμε εμείς σε ένα – ένα κατάστημα το κάνει η ιστοσελίδα για εμάς. Γνωρίζουμε την συνολική εικόνα του προϊόντος και την τιμή που κοστολογείτε με μια ματιά. Βλέπουμε νέα καταστήματα που είναι πιστοποιημένα και ακολουθούνε όρους των μηχανών αναζήτησης. Έτσι γλιτώνουμε σημαντικό χρόνο και αποφεύγουμε λάθη που θα κάναμε αν ψάχναμε να συγκρίνουμε ίδια ακριβός προϊόντα (πχ διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου προϊόντος). Τέλος έχουμε ευκολότερη πρόσβαση αφού δεν χρειάζεται να απομνημονεύουμε πολλές διαφορετικές σελίδες καταστημάτων και μας πάνε κατευθείαν στο προϊόν.

Λαμπρό παράδειγμα Ελληνικής εταιρίας που εχει επεκταθεί και στο εξωτερικό είναι η skroutz.gr ! Η πορεία της τα τελευταία χρόνια την έχουν κάνει τον πρώτο σταθμό πριν αγοράσουμε κάποιο προϊών. Προσφέρει “καλούδια” όπως αποθήκευση και παρακολούθηση προϊόντων, ειδοποιήσεις τιμών, ιστορικό τιμών και αξιόπιστα reviews χρηστών που αφορούν προϊόντα και καταστήματα.

Παραθέτουμε κάποιες από τις ποιο σημαντικές ιστοσελίδες σύγκρισης.

Ελλάδα
http://www.skroutz.gr/
https://www.bestprice.gr/
http://www.snif.gr/

Ευρώπη
http://www.idealo.eu/
http://www.idealo.co.uk/
http://www.idealo.de/
http://camelcamelcamel.com/
http://www.pricerunner.co.uk/

welcome


https://en.pandacheck.com/
http://www.google.com/shopping
http://www.pronto.com/
http://geizhals.eu

Υπολογίστε ότι ίσως κάποια σημαντικά καταστήματα πιθανόν να μην είναι συμβεβλημένα με την μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιείται και οι τιμές του να μην εμφανίζονται. Τρανταχτό παράδειγμα είναι ότι στο Skroutz δεν εμφανίζει το www.eshop.gr που είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα.

Μην ξεχνάτε βεβαία ότι τον τελευταίο έλεγχο πρέπει να τον κάνουμε εμείς που φέρουμε και την ευθύνη για την αγορά μας.

Τελικά αν υπάρχει ο χρόνος μπορείτε να μπείτε σε αντίστοιχα σελίδες καταστημάτων που μπορεί να ανακαλύψετε κι’ άλλα πράγματα όπως προσφορές. δόσεις κ.α.

Εκτός από προϊόντα βέβαια υπάρχουν και οι υπηρεσίες όπως φαγητό, ταξίδια κτλ.
Όπως με τα φυσικά προϊόντα θα βρείτε μηχανές ειδικά για αεροπορικά εισιτήρια όπως και για φαγητό. Ενδεικτικά μεγάλες ιστοσελίδες στην Ελλάδα.

Ταξίδια, εισιτήρια και σχετικά.
http://www.Αirtickets.gr
http://www.OlympicAir.gr
http://www.AirShop.gr
http://www.Ekdromi.gr
http://www.Petas.gr

Για delivery

http://www.E-food.gr
http://www.E-table.gr
http://www.PizzaFan.gr
https://www.dominos.gr/
http://www.goodysdelivery.gr/

Ασφάλειες online

http://insurancemarket.gr/
https://www.allianzdirect.gr


 

Σας άρεσε η δημοσίευση μας ?
Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια και πείτε μας τις δικές σας εμπειρίες.
Στηρίξτε μας κάνοντας "Like" και "Follow" στη σελίδα μας στο Facebook και κοινοποιήστε (share) στους φίλους σας τα δημοσιεύματα που σας άρεσαν !

Μην ξεχνάτε να κανετε ασφαλείς αγορές με κάρτα Curve.


Πρόσφατα από την σελίδα μας στο facebook.

Auvril – Άκου τα βιβλία ! Με 12€ τον χρόνο πρόσβαση σε όλα τα βιβλία στα Ελληνικά.gomall.gr/auvril-%ce%ac%ce%ba%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b1-%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1-coupon/#audiobooks #auvril ... See MoreSee Less
Δείτε στο Facebook


Σχόλια Facebook