WITHINGS Pulse O2 Μαύρο @Germanos 67,90€

Ο Γερμανός έχει προσφορά σήμερα ένα activity tracker με μέτρηση οξυγόνου. Συνολικά ή τιμή ειναι είναι πολύ καλή σε σχέση με την Ελληνική αγορα αλλά και του εξωτερικού. Στην Ελλάδα το κόστος είναι περίπου 119€ !

Αν λοιπόν ή τιμή ειναι το μοναδικό κριτήριο τότε ανεπιφύλακτα είναι τρομερή προσφορά αφού είναι σχεδόν μισή τιμή 64.90€ +3 μεταφορικά. Πλεονέκτημα του είναι και ή μέτρηση οξυγόνου που δεν έχουν τα περισσότερα activity trackers. Με λίγο ψάξιμο ή συσκευή έχει αντικρουόμενες απόψεις. Έχει να κάνει κυρίως με την χρήση ενώ τα reviews είναι ανάμεσα σε 3 με 4 στα 5. και ή εφαρμογή για το κινητό το ιδιο.

Τιμή στο Skroutz από 118,90€.

Ιστοσελίδα του κατασκευαστή εδώ.

Μερικά χαρακτηριστικά παρακάτω.

Βελτίωσε τον τρόπο ζωής σου.
Το Withings Pulse O2 είναι μία μικρή και έξυπνη συσκευή για να παρακολουθείς τη φυσική σου δραστηριότητα, να μετράς τον καρδιακό ρυθμό σου και να βελτιώσεις την υγεία σου. Μπορείς να εντοπίσεις πιθανά προβλήματα, να δεις ποιο είναι το αποτέλεσμα των συνηθειών σου στην ποιότητα του ύπνου (ανάλυση του κύκλου) σου, ώστε να μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια. Ανέλυσε το τρέξιμο σου σε πραγματικό χρόνο με το Withings Pulse. Παρακολούθησε πώς η δωρεάν εφαρμογή Withings Health Mate app δίνει ζωή στα δεδομένα που έχεις καταγράψει, και πώς αυτή η εφαρμογή τα μετατρέπει σε εύληπτα γραφήματα που απεικονίζουν την καθημερινή πρόοδο σου. Σύντομα θα αποκτήσεις μία καλύτερη αντίληψη του πώς είναι το σώμα σου και πως αυτό δουλεύει αλλά και ποιες είναι οι συνήθειες που επηρεάζουν την υγεία σου!

Μέτρησε τα πάντα με το πάτημα ενός κουμπιού.
Έχε το Withings Pulse O2 μαζί σου κάθε στιγμή. Μπορείς να εκτιμήσεις το βαθμό που είσαι γυμνασμένος παρακολουθώντας τον καρδιακό σου παλμό σε κατάσταση ηρεμίας σε βάθος χρόνου. Είναι η μικρότερη συσκευή μέτρησης του καρδιακού παλμού. Η εφαρμογή στο κινητό σου απεικονίζει τους διάφορους κύκλους του ύπνου και αναφέρει συγκεκριμένους ποιοτικούς δείκτες – κάτι πιο αξιόπιστο και αντικειμενικό από την εντύπωση που έχεις ο ίδιος.

WITHINGS PULSE O2

Άψογος συγχρονισμός

Το Withings Pulse O2 είναι μικροσκοπικό, με προηγμένες λειτουργίες που θα σε εντυπωσιάσουν, σαν να είναι ένα απλό διακριτικό ρολόι. Βρίσκεται σε ασύρματη επαφή με το Smartphone σου μέσω Bluetooth 4.0 αλλά και μέσω δεδομένων cellular data και WiFi. Επίσης έχει πολλές έξυπνες λειτουργίες, όπως καταγραφή των αποστάσεων, των βημάτων, του τρεξίματός σου, αλλά και μετρήσεις των χτύπων της καρδιάς σου και του επιπέδου του οξυγόνου του αίματός σου! Το έξυπνο Wristband με τους αισθητήρες του αναλύει την κινητικότητά σου κατά την διάρκεια του ύπνου με σκοπό να τον βελτιώσεις. Φόρεσέ το κάθε στιγμή, όπου κι αν πας. Κατέγραψε σημαντικές στιγμές και παρακολούθησε τη ζωή σου να ξετυλίγεται στην μοναδική του εφαρμογή η οποία είναι συμβατή με λειτουργικό iOS 7+ αλλά και Android 4.0+.

WITHINGS PULSE O2 BLUE

Προηγμένη παρακολούθηση.
Παρακολούθησε την ποιότητα αλλά και ποσότητα του ύπνου σου! Όλα εύκολα, κατανοητά και απλά μέσα από γραφήματα και εικόνες. Ο έξυπνος αλγόριθμος υπολογίζει και προτείνει βάση των μετρήσεων και των αποτελεσμάτων εξατομικευμένα μηνύματα για σένα. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται Withings Pulse O2, λουράκι για τον καρπό, κλιπ για να το έχεις διακριτικά πάνω σου και καλώδιο φόρτισης USB σε micro-USB.

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα του καταστήματος.
Μεταφορά στο κατάστημα

Δείτε επίσης

Καπέλο με Bluetooth φορητό ηχείο Cap with Graphite Speaker Breathable Cotton @Banggood 14.75€

Σε έναν κόσμο όπου η φορητή τεχνολογία γίνεται όλο και πιο προηγμένη, η YX2-B Bluetooth …